Söker vettig kompis att bolla med

Discussion in 'Svenska hanrej forum' started by Extra allt, Dec 26, 2011.

 1. Extra allt

  Extra allt New Member

  Tycker att det finns mycket trams under rubriken "Cuckold" som jag inte ställer upp på: förnedring, oförmåga, smygbögar som inte vågar ta steget ut ur garderoben utan istället larvar sig under etiketten "cuckold".

  Faktum är att nu när sökarljuset börjat hamna på cuckolding och folk tror att dom fattar vad det handlar om så har det blivit svårare for oss att hitta vettiga extrakillar.

  Vi är 50, och hustrun här är sexuellt utåtriktad. För att vara lite försiktig... Visst, jag också, men hon är tidvis alldeles karltokig.
  Hon gillar att ha mer än kille att leka med/slita på, och tidigare har det gått fint att då och då ragga lite på krogen och plocka upp någon modig kille som fattat att man kan ha ändå roligare med rätt sorts tjej om två killar uppvaktar henne.

  Nu känns det som det är förgjort. Halvvägs in i leken på krogen så ser man glödlampan hänga ovanför killens huvud: Aha! "Cuckolding!" Det har jag läst om: då skall man vara "Bull".

  Givetvis så rasar allt när killen börjar spela en roll ingen av oss efterfrågat. Blä!

  Så, finns det någon här som har likande erfarenheter? Kille med het fru som vill bolla lite med annan man som ibland behöver avlastning från sitt vilddjur?

  Man med avslappad inre självsäkerhet som vågar stöta på kvinnan i ett par medan killen sitter bredvid?

  Hör av er! I tråden eller med PM.
  Vi bor på västkusten, kan föra ett vettigt resonemang och håller på med sådana här lekar för att båda tycker det är kul och utvecklande.

  Själv är jag varken undergiven, övergiven eller smygbög. Bara en vanlig make som gillar att se min kvinna njuta.
   
 2. caspian

  caspian New Member

  Hej!

  Jag snackar gärna med dig. Har liknande erfarenheter.
   

Share This Page