Het gebeurt ook in Nederland

Discussion in 'Nederlands hoorndrager forum' started by Winston20, Nov 26, 2018.

 1. Winston20

  Winston20 New Member

  Soms lijkt het wel of cuckolding alleen in Amerika voorkomt. Al dat gedoe met interracial sex, daar hebben we in Nederland niks mee. Ik in elk geval niet. Wat ik wel weet is dat cuckolding in Nederland wel degelijk gebeurt. Dat weet ik omdat het mij overkomen is. Het is alweer een paar jaartjes geleden, helaas, maar de herinneringen zullen mij altijd bijblijven.

  Stel je voor...

  Haarlem, Kleverparkbuurt. Een jong aantrekkelijk stel, geen kids. Marian en ik waren pas afgestudeerd en begonnen beiden aan de eerste jaren van ons werkend leven. Onze vriendenkring bestond vooral uit vrienden en koppels uit onze universiteitsstad, Nijmegen. Zij bezochten ons allemaal... We waren allemaal seksueel actief. Af en toe fantaseerden we over stoute avontuurtjes, waarom ook niet?

  Marian en ik hadden in bed echter nog nooit iets buitensporigs gedaan. Althans... dat was ook weer niet helemaal waar. Door een raar misverstand was zij een keer met mijn studie en huisgenoot Jeroen naar bed geweest. Dat was helemaal in het begin. We hadden eigenlijk nog maar net of nauwelijks verkering. Het was niet helemaal duidelijk. Vandaar dat ik Marian na een avondje stappen eens midden in de nacht bij Jeroen op de bank aantrof. Het was mij gelijk duidelijk dat er wat gaande was. Haar truitje zag niet recht, haar haren zaten wat rommelig. Ze lachten me schaapachtig toe. Ik had de keus: Zou ik meedoen, zou ik haar mee naar boven nemen of zou ik boos naar boven gaan?

  Ik ging boos naar boven. Verdomme, weer een vriendin kwijt... Ik was zo teleurgesteld... Gelukkig kon ik nog wel slapen. Toch kwam ze een paar uur later nog even bij mij kijken. Ze bevestigde dat ze met hem naar bed geweest was. "Ik dacht dat het jou niet kon schelen" zei ze. Ik had immers toch gezegd dat ze eerst nog wat moest rommelen voordat ze zich in een nieuwe lange termijn relatie zou storten... Shit, ja, dat had ik inderdaad gezegd. Ik had alleen nooit gedacht dat ze het ook zou doen.

  Ze kroop bij me in bed en we raakten aan het zoenen. Ik kreeg een stijve en ik overwoog het met haar te doen. Ze leek het ook wel te willen. Maar het idee dat ze al geneukt was stond me tegen. Ik nam tenminste aan... Ik voelde tussen haar warme gladde dijen. Ze had haar slipje aan. Haar kruisje was voelbaar nat. "Is Jeroen in je klaargekomen?" vroeg ik. "Ja" zei ze zonder er omheen te draaien. Hmm, nee, dan wilde ik het niet. Ik wilde mijn pik niet een beetje in het sperma van een ander voelden soppen. Ze leek het wel te begrijpen. Maar dan ging ze ook weer naar beneden. Vannacht was ze immers met hem.

  De volgende dag besloot ik me aan haar te committeren. Als zij dat tenminste nog wilde... Ze liet het nog een paar weken in de lucht hangen tot ik haar uitgebreid het hof maakte. Ze zei uiteindelijk toch ja. En een heerlijke tijd samen begon. Die ene nacht kwam niet meer ter sprake. Althans niet tot anderhalf jaar later.
   

  Attached Files:

 2. Winston20

  Winston20 New Member

  Marian en ik hadden lekkere seks, maar ik wilde toch heel graag een keer iets bijzonders doen in bed. Mijn droom was om het eens met twee meisjes te doen. Marian fantaseerde ook wel over andere meisjes. Het leek haar zeker spannend om eens door een ander meisje gelikt te worden. Maar helaas, dat zou ze nooit in het echt doen. Ze zou het niet kunnen verdragen om mij met een ander meisje te zien. Dat ging 'm dus niet worden... Maar, een trio met een andere man er bij... dat kon ze zich wel voorstellen. Dat was toch minder vreemd. Of ze nou sex met mij had, of met een andere man... het kwam toch een beetje op hetzelfde neer redeneerde ze.

  Dus als ik dat spannend vond, dan wilde ze wel een triootje met een andere man er bij. Of anders een keer een nachtje buiten de deur slapen, dat kon ook. Dan zou ze achteraf weer naar mij toekomen... Dat laatste scenario kwam wel mij wel erg bekend voor. Ik moest wel even nadenken over haar voorstel... Pff, wilde ze echt met een andere man naar bed? Hoe zou ik reageren? Tegelijk... als ik een avontuurtje van dit soort wilde, dan was dit waarschijnlijk wel het enige haalbare.

  Toch was het een raar idee...

  Marian was uiteindelijk ook niet zo vastbesloten als ze in eerste instantie overkwam. Ze wilde er ook nog over nadenken en er met mij over praten, blijven fantaseren. Een half jaar lang overwogen we de mogelijkheden, alle varianten passeerden. Ik was nu wel op het punt dat ik het wilde. Iets speciaals in bed doen was belangrijker dan dat het met een andere man zou zijn, al kon ik me niet zo heel goed voorstellen hoe dat zou gaan.

  Het was uiteindelijk Marian die de knoop doorhakte. We zaten in een cafe in Haarlem toen ze zei dat ze er nog weer eens over had nagedacht. "Ik heb besloten dat ik het toch wel een keertje wil. Het lijkt me spannend om eens te proberen. Jij mag kiezen met wie." Ik zag gelijk dat ze het deze keer meende. Andere keren ging ze een heel eind mee in de fantasie, maar dan krabbelde ze aan het eind toch weer terug. Deze keer was het anders. Ze wilde het echt... Wow...

  Zonder lang te aarzelen zei ik dat ik het me met Jeroen kon voorstellen. "Ja, aan hem dacht ik ook" zei ze. Wow...
   
 3. Winston20

  Winston20 New Member

  In het cafe fantaseerden we samen over de mogelijkheden. Wat zou ze allemaal met hem willen doen? En, wat was er die allereerste keer eigenlijk gebeurd? Ze kon het zich allemaal niet meer zo goed meer herinneren. Ze had hem gepijpt en hem bereden... Het was allemaal wat te snel gegaan toen. Het leek haar dan ook leuk om het eens over te doen met hem.

  Ik gaf toe dat het idee mij nu echt mateloos opwond. "Ik heb een loeier van een stijve in mijn broek" zei ik. Marian glimlachte. "Volgens mij ben ik ook nat" zei ze waarna ze even om haar heen keek. Niemand schonk aandacht aan ons, dus schoof ze haar hand in haar broek. Ze frutte haar hand haar slipje in en verder... "Oh ja, ik ben heel nat" zei ze zelf verrast. Ze voelde nog even en haalde haar hand tevoorschijn en bood mij haar vingers aan. Ik zag een glanzend laagje geil aan haar vingertoppen en hapte het van haar vingers af.

  Die avond hadden we heerlijke sex, en vele keren daarna.
   
 4. Worth It

  Worth It Well-Known Member

  Een prachtig verhaal, ga alsjeblieft verder. De foto's bewijzen dat er meer is. Dank je.


  A wonderful story, please continue. The pictures prove that there is more. Thank you.
   
 5. Winston20

  Winston20 New Member

  Marian wilde ze wel dat ik hem zou vragen. Als ik dat trio echt wilde, dan moest ik daar ook verantwoordelijkheid voor nemen. Dat was niet onredelijk, al was het ook nogal een vraag!

  Ik vroeg het hem toch toen hij een keer bij mij langskwam in Zandvoort waar we sinds een maand of twee woonden. Marian was die nacht bij haar ouders. We dronken bier en kletsten. Ver na middennacht vroeg ik het hem…

  “Hmm, ik weet dat het een rare vraag is maar nou ja... Zou je een keertje met Marian en mij willen vrijen?”
  Hij keek me verbaasd aan.
  “Waarom zou je dat willen?”
  “Het is iets waar Marian en ik al een tijdje over fantaseren.”
  “Echt? Ik ben vereerd… Ik wil het wel maar alleen als jullie het initiatief nemen.”

  Hij bleef die nacht logeren in ons huis in Zandvoort. Marian zou de volgende ochtend weer thuiskomen. Ze trof ons katerig in bed aan. Marian was fris en vrolijk toen ze thuiskwam. Ze dronk een kopje thee bij ons op bed en toen Jeroen ging douchen vertelde ik haar over de avond ervoor. Ze glimlachte. Ze had de sexboekjes, die ik de avond er voor aan Jeroen had laten zien al op de bank zien liggen.

  Ze zag er zo lekker uit. Ze voelde zo fris aan. Ik trok haar naar mij toe. Ik moest haar nu even hebben. Ze was wat terughoudend maar gaf uiteindelijk mee.... Ik trok haar legging en slipje uit. Ik trok haar over me heen. Hmmm, lekker! Het was natuurlijk extra spannend omdat Jeroen elk moment de slaapkamer kon binnen komen. En dat deed hij ook.

  Hij grijnsde mij toe terwijl hij zijn peuken van de vensterbank griste.
  Discreet verdween hij weer naar de woonkamer. Even speelde ik met de gedachte om hem erbij te vragen maar dat zou te snel zijn geweest. Het was in elk geval een leuk intro.

  In de weken daarna morde Marian niet meer aan het idee, ook niet nu ik hem had gevraagd en hij had gezegd dat hij het wel wilde...
   
 6. Worth It

  Worth It Well-Known Member

  Maar de foto !? Ze is bij hem.
   
 7. Winston20

  Winston20 New Member

  Ja... op die foto was ze met hem. Gaaf he? Op die andere foto lag ze aan hem te denken.
   
 8. Winston20

  Winston20 New Member

  Tot mijn verrassing zei Marian op een avond tegen mij dat ik wel aan een ander meisje mocht denken terwijl ik haar neukte. Dat vond ze wel zo eerlijk omdat zij de laatste tijd regelmatig aan Jeroen dacht (blijkbaar ook als wij sex hadden). Dat ik lief van haar. Ik zei dat ik aan haar vriendin Jeanette zou denken, maar ik kon me haar gezicht niet voor de geest halen. En ik had haar ook nooit geneukt dus ik wist ook niet hoe ze voelde. Ik zei tegen Marian dat het niet lukte. Eigenlijk had ik ook liever dat zij aan Jeroen dacht. Marian sloot haar ogen en liet haar gedachten de vrije loop gaan terwijl ik haar zachtjes neukte. Even later voelde ik een warme golf rondom mijn pik . En nog een keer… Wat was dat? Oh my… Ze werd opeens veel natter!

  Wow…

  Achteraf vroeg ik of ze echt aan Jeroen had liggen denken. “Ja” zei ze. Ze pakte haar vibrator en stuurde me weg zodat ze nog even ongestoord kon genieten.

  Toch geloofde ik niet dat ze het echt zou laten gebeuren. Zodoende was ik er nauwelijks op bedacht waarom Marian met mij meekwam toen ik een een presentatie in Nijmegen moest geven. Jeroen woonde daar toen nog. Marian zou vanuit Haarlem direct naar zijn huis gaan. “Dan kunnen we een avondje met hem uitgaan”, zei ze. Ik dacht er niets bijzonders bij. Nou ja, misschien dat we weer een stapje dichterbij zouden komen. Wat verder aftasten...
   
 9. Winston20

  Winston20 New Member

  Na mijn presentatie liep ik weer naar mijn oude studentenhuis om de hoek. Ik trof daar Marian met Jeroen (weer!) op de bank aan. Ze zag er lekker uit en ze was er al een paar uur. Toch wilde het kwartje maar niet vallen. Die avond gingen we samen uit op het Koningsplein. Het viel me op dat Marian haar glas wat vaker liet bijschenken dan ik van haar gewend was, en ik merkte ook dat ze Jeroen veel aandacht gaf. Meer dan mij.

  Halverwege de avond liep ik de trap af om even naar de plee te gaan. Opeens sloeg het als een moker in. Het zou vanavond wel eens zou kunnen gebeuren. Wow…

  Tegen een uur of een strompelden we aangeschoten over straat naar huis. We hadden in elk geval samen een leuke avond gehad. Eenmaal op zijn kamer stookte Jeroen de kachel op, trok nog een fles wijn open en zette keiharde muziek aan. “Er is verder toch niemand thuis”, zei hij. We begonnen dronken te swingen. Het werd al snel retewarm in zijn kamer. Jeroen trok zijn shirt uit. Hahaha, ik trok de mijne ook uit en nam Marian in mijn armen. Ik kuste haar, ik trok haar nog eens stevig tegen me aan, en ze kuste mij voordat ze haarzelf lachend in Jeroen’s armen liet vallen... Hij hield haar net wat te lang vast, en daarna viel ze weer in mijn armen...
   
 10. Winston20

  Winston20 New Member

  Ik gaf Marian een tongzoen en liet mijn handen over haar kontje glijden.
  Jeroen verdween discreet uit zijn kamer.
  Ze keek me vragend aan.

  “Wil je dat het vanavond gebeurt?” vroeg ze.
  “Pff... Ok, ja. Jij?”
  Ze keek me een beetje onzeker maar al overtuigd aan.
  “Het is wel heel spannend..."
  “Ok, geniet er maar van.”

  We stonden te tongzoenen toen Jeroen weer binnenkwam. Voor hem was dat voldoende initiatief, en hij gooide snel twee matrasjes en beddengoed op de vloer. Marian en ik lieten ons zoenend op het geïmproviseerde bedje vallen.

  Jeroen kwam er bij liggen en keek geamuseerd naar ons. Ik realiseerde me dat het tijd was haar te laten gaan...

  Ik maakte mij van mijn schatje los, en duwde haar lichtjes in zijn richting.

  Ze reikte naar hem uit, haar lippen raakten de zijne en nu lag ze innig met Jeroen te tongzoenen! Wow! Dit alleen al..

  Ze leken er geen genoeg van te krijgen. Al snel voelde ik me een beetje genegeerd... Maar ik wilde juist ook dat ze doorgingen. Ik schoof haar hakjes van haar voeten, en trok daarna haar kousjes van haar heupen, over haar knietjes en haar voeten. Haar slipje kwam me niet bekend voor. Het was een mooi broekje dat ze, zoals ze later vertelde, eerder die dag nog bij de Livera had gekocht... Het bijbehorende bh-tje had ze blijkbaar al eerder uitgetrokken want toen hij zijn hand in haar truitje schoof trof hij direct haar blote borstjes aan. Ze had er duidelijk meer dan ik rekening mee gehouden dat het vanavond zou kunnen gebeuren.

  Ik begon haar te likken terwijl ze met hem tongzoende... Het was misschien wat te snel maar ik wilde haar heet maken zodat ze zou doorgaan.

  Ze lagen nog steeds innig te tongen toen ik haar hand over zijn buik zag afdalen. Ze bevoelde zijn stijve pik door zijn broek heen. Oh man… Ik begon de controle over de situatie te verliezen...

  Marian frutte een beetje aan zijn gulp en slaagde er in zijn rits los te maken. Ze schoof haar hand in zijn broek. Ik zag hoe ze zijn stijve pik over de volle lengte door zijn boxer heen bevoelde.

  Ze haalde zijn stijve uit zijn shorts tevoorschijn.
  “Oef... Wat een mooie pik”, schoot onmiddellijk door mijn hoofd. Enorm stijf en kaarsrecht; zijn voorhuid was mooi lichtbruin… En inderdaad een forse slag groter dan de mijne… Wow!
   
 11. Winston20

  Winston20 New Member

  Marian begon over zijn schoot “af te dalen”. Ze wilde hem pijpen maar toen ze halverwege zijn kruis was besloot hij zijn spijkerbroek uit te trekken. Ik trok mijn broek ook gelijk uit. Terwijl wij ons uitkleedden zei Marian dat ze eerst even naar de wc ging. Ze stond op en liep vanaf haar heupen naakt de gang op en liet ons, beiden onderhand naakt achter.

  Jeroen en ik keken elkaar aan. Ik keek vol ontzag naar zijn stijve pik. Zijn eikel reikte tot op zijn navel. De mijne kwam daar niet eens in de buurt!

  Marian kwam de kamer weer binnen. Maar... ze voelde zich niet goed. De Southern Comfortjes hadden zich gewroken... Ze vroeg of we alsjeblieft een andere keer verder kunnen gaan... Pfew, ja, natuurlijk.. Tenminste, ja, wat moesten we anders? We waren al zo ver gegaan. Het was niet anders.

  We poetsten onze tanden, en kropen even later onder de dekbedden op de twee matrasjes op de grond, Marian tussen Jeroen en mij in. Hij knipte het licht uit. Ik kroop van achteren tegen haar aan en kuste haar in haar nek. Ik was trots op haar... “Slaap lekker liefje” fluisterde ik tegen haar, zoals elke nacht.

  “Ik wil jullie allebei wel een keer in me voelen, en ook proeven” zei ze verontschuldigend “maar ik ben een beetje te zatjes”. Ik trok mijn liefje nog eens bevestigend tegen me aan. Het was goed. Mijn hoofd tolde ook. Ik viel vrijwel gelijk in slaap.
   
 12. Winston20

  Winston20 New Member

  Het was misschien vijf, tien of twintig minuten later toen ik weer wakker werd van een zacht vochtig gesmak naast me in bed. Opeens besefte ik me waar ik was, wat er gaande was. Ze waren toch weer begonnen!

  “Wat gebeurt hier?” vroeg ik geschrokken.

  Ik kreeg geen antwoord want ze lagen innig met elkaar te tongzoenen. Jeez, zat hij soms al in haar!? Via haar rug en kontje voelde ik tussen haar dijen. Toen mijn vingertoppen haar kutje raakten stond de tijd even stil…. Hij zat nog niet in haar, maar hemel…, wat was ze nat...!

  Haar kutje was zooo nat!! Ze was helemaal glibberig. Haar sapjes vloeiden rijkelijk in haar bilspleetje. Ook de binnenzijde van haar dij was glibberig... Zo had ik haar nog nooit meegemaakt…

  Oh Marian… Wat ben je nat!” hijgde ik beteuterd.

  Ze maakte zich zich even uit haar tongzoen los.

  “Ja… Ik wil toch nog even geneukt worden...” zei ze in het donker.

  Ze begon weer met hem te tongzoenen terwijl ik haar romige kutje vol ongeloof bleef bevoelen...

  Ik voelde zijn pik langs mijn vingers strijken. Hij wilde in haar... En zij wilde ook verder gaan… Ze gaf aan hem toe. Mijn hand werd tussen haar dijen weggedrukt toen ze tussen ons in op haar rug rolde. Onder het dekbedje ontsloot ze haar dijen.

  Even gebeurde er niks.
  Jeroen leek even op mij te wachten. Moest ik beslissen wie het eerst ging? Wat waren de regels? Ik wist het niet. “Laat hem maar eerst gaan”, dacht ik bij mijzelf. Ze was immers nat voor hem… Ze wilde hem... toch?

  Toen mijn reactie uitbleef kwam hij in het donker over mijn meisje heen. Opeens realiseerde ik me dat ik het ‘moment supreme’ zou missen als ik niet ingreep.

  Wacht, als het toch gaat gebeuren, dan wil ik het wel zien!” zei ik snel.

  Shit, ik moest helemaal over hen heen buigen om het bureaulampje te pakken dat ergens aan zijn kant naast het matras op de grond moest staan. Toen ik het te pakken had en klikte ik het lampje aan...
   
 13. Winston20

  Winston20 New Member

  Shit, ik moest helemaal over hen heen buigen om het bureaulampje te pakken dat ergens aan zijn kant naast het matras op de grond moest staan. Toen ik het te pakken had en het aanklikte zag ik zijn grote naakte lijf boven op mijn blote meisje liggen...

  Ze lagen elkaar innig te tongzoenen.

  Hij dekte haar helemaal af. Ik zag alleen haar knieën aan weerszijden van zijn heupen, haar handen op zijn rug en en haar blonde haar. Ik keek naar beneden. Zijn stijve pik drukte dwars tegen haar kruisje. Hij zat nog niet in haar, gelukkig…

  Maar dat ging nu wel gebeuren...

  Als
  ik hem nog wilde tegenhouden, dan moest ik nu ingrijpen.
   
 14. Winston20

  Winston20 New Member

  Gek genoeg was er geen haar op mijn hoofd dat overwoog te stoppen wat er ging gebeuren. Ik wilde dit eigenlijk ontzettend graag!

  Waarom...?

  Ik wilde mijn liefje met hem delen. Ze was zo lekker... Zij wilde dit ook zo graag... Ik wild hem laten meegenieten van wat Marian en ik samen hadden. Dat kon toch zonder echte gevolgen? Ok, we was een kleine kans dat ze zwanger zou raken.. maar ze was toch aan de pil...

  Maar toch... Wat voor man laat dit nu gebeuren? Was ik zwak? Een verliezer, een sukkel of dommerd omdat ik dit wilde of liet gebeuren?

  En Marian dan? Wat zouden anderen van haar vinden als ze wisten wat hier aan het gebeuren was? Was ze een slet omdat zij dit wilde? Waarom wilde zij dit eigenlijk? Was ik niet goed genoeg? Was hij beter?

  En wat zouden anderen van mij vinden? Cuckold in wording.

  Ik heb geen idee wat Jeroen op dat moment dacht. Wat hij van mij vond, of van Marian. Toch moest dit voor hem een soort overwinning zijn geweest, om daar in mijn aanwezigheid op mijn blote meiske te liggen, en te merken dat ze zo heerlijk nat was voor hem. Voor hem, niet voor mij...

  Wat zou de uitkomst zijn als je een nationale publieks enquete deed, met de vraag: moet dit stoppen of mag dit verder gaan?
   
 15. Winston20

  Winston20 New Member

  Mijn overwegingen op dat moment, hoewel potentieel terzake voor een nationaal debat (hahaha), bleven beperkt tot de wirwar van gedachten in mijn eigen hoofd. Er was geen publiek debat en geen uitkomst.

  Ik moest de keuze maken of ik dit zou laten gebeuren!

  Niemand anders.

  Maar mijn gedachten waren op hol geslagen, en ik was incapabel geworden om zulke besluiten te nemen. De overwegingen waren te conflicteus.

  Ik zou de dingen zich laten ontwikkelen zoals het zou gaan.

  En het was duidelijk waar dat heen ging. Mijn vriendin en onze vriend hadden ook niet alle tijd voor mijn overwegingen.. Zij wilden ... wel,.. sex ... neuken ... met elkaar neuken...
   
  Last edited: Dec 1, 2018
 16. Winston20

  Winston20 New Member

  Ik richtte het lampje op hun kruis en kwam tussen hun benen inliggen. Zo kom ik close up meekijken.

  Jeroen drukte zijn heupen omhoog zodat zijn pik even boven haar onderbuik bungelde.

  “Pfff, wat een enorm apparaat” schoot door mijn gedachten. “Zou dat wel passen?”

  Een hand leidde zijn stijve pik naar haar kutje...

  Zijn eikel raakte haar schaamlipjes…

  Haar vochtig glanzende roze lipjes weken uiteen.

  Hij glipte in haar…

  Hij drukte zijn heupen naar voren…

  Zijn stijve pik verdween in haar onderbuik tot ik alleen nog zijn ballen zag..

  In de verte hoorde ik Marian diep zuchten…

  Ja!! Hij zat in haar!

  Jeroen bleef even stil op haar liggen. Wilde hij haar aan zijn grote pik laten wennen?

  Zijn balzak ontnam me het zicht op hoe hij in haar stak. Ik schoof zijn ballen opzij en zag dat hij grotendeels in haar zat. Hij had nog een stukje ‘over’. Ik boog voorover en likte met mijn tong langs de plek waar zijn pik met haar kutje versmolt. Ik snoof de geur van vreemde sex op.

  Maar het was nogal krap zo, en toen ik per ongeluk het lampje tegen Marian’s dij hield schrok ze. “Au!”, riep ze voordat ik door had wat er aan de hand was. “Oh sorry..”, stamelde ik toen ik mij realiseerde dat het lampje gloeiendheet was.

  Ze hield aan dit ongelukje een litteken op haar dij over, een speciale herinnering aan dit moment.

  Ik mocht hen niet langer lastigvallen. Ze wilden met elkaar neuken…

  Ik kwam dan maar omhoog op mijn knieen en keek toe, terwijl ik mijzelf dan maar aftrok.

  Jeroen drukte zijn heupen een paar keer krachtig tegen de hare op. Hij rekte haar kutje op tot hij helemaal in haar stak…!

  Pas daarna begon hij haar met langzame en diepe slagen te neuken.

  Marian begon harder te hijgen toen hij het tempo opvoerde.

  Het begon tot me door te dringen dat Marian dit zelf ook echt wilde.
  En dat ze het met hem ook lekker vond…

  Allemachtig…
   
 17. Winston20

  Winston20 New Member

  Het was zo niet bepaald een trio zo.

  Nu ze het ‘recht-op-en-neer’ met elkaar deden werd ik in feite buitengesloten. Maar goed, ik moest eigenlijk ook al oppassen niet te snel klaar te komen want ik was ontzettend heet. Toch werd ik na een tijdje weer bevangen door het gevoel buitengesloten te zijn. Ik wilde ook! Ik pakte Jeroen bij zijn been.

  “Nu wil ik ook even…” zei ik.

  “Ja, ok... Even nog”, antwoordde hij.

  Hij neukte haar nog even door tot hij met tegenzin van haar afrolde.

  Ik zag haar kutje een beetje openstaan en dook tussen haar dijen. Ik begon haar te likken en merkte dat ze naar zijn pik rook.

  Het ontging mij ondertussen dat Jeroen niet op mij ging zitten wachten. Toen ik vanuit haar kruis opkeek zag ik dat hij al boven haar hoofd zat geknield. Zijn stijve bungelde boven haar gezicht. Ik zag hoe ze met haar hand naar zijn lul reikte. Hij zakte verder door zijn knieen tot ze met haar mond bij zijn eikel kon komen. Ik zag hoe ze zijn eikel in haar mond nam en hem zachtjes begon af te sabbelen.

  Wow… Dat ze dat ook al voor hem deed...

  Ik ging door met likken terwijl ze hem bleef pijpen.
  Even later stopte ze omdat ze hem nog niet wilde doen klaarkomen. Ze vertelde me later dat ze al wat sperma in haar mond had gekregen. Dat was geen probleem maar ze wilde nog door hem geneukt worden.

  Maar eerst was het mijn beurt.

  “Nu wil ik jou even in me voelen” zei Marian.

  “Ja, kom op” zei Jeroen.

  Ik wilde wel maar ik ik durfde niet toe te geven dat ik eigenlijk veel te heet was.
   
 18. Winston20

  Winston20 New Member

  Tegelijkertijd was mijn pik niet eens stijf genoeg. Om een erectie te krijgen trok ik mijzelf af. Ik schuifelde op mijn knieen naar voren om over haar heen te komen… Shit! Een scheut sperma stroomde uit mijn pik… Het drupte verloren op het onderlaken...

  Gelukkig was ik niet voluit klaargekomen.

  Ik kwam over Marian heen en glipte opvallend gemakkelijk in haar. Mijn eikel verwelkomd door de kolkend warmte... Ze voelde letterlijk heet aan. Zooo lekker! Ik begon voorzichtig neukende bewegingen te maken maar merkte dat ik bijna gelijk weer op het punt van klaarkomen zat. Ik stopte en probeerde mijn krachten te verzamelen. “Kom op dan” zei Jeroen toen hij opeens over mijn ballen begon te wrijven. De onverwachte extra stimulus deed me opnieuw half klaarkomen, deze keer in haar kutje.

  Ze was te lekker. Eén beweging te veel, en ik zou voluit klaarkomen. Dat wilde ik niet. Ik wilde niet ontnuchterd moeten toekijken hoe Jeroen het verder met haar deed.

  Ik trok me uit haar terug en kwam weer omhoog. Het was dan maar een afgang dat ik niet kon presteren…

  Ik had Marian denk ik nog geen 20 seconden “geneukt”.

  “Laat hem het zware werk dan maar doen”, dacht ik bij mijzelf.

  Jeroen nam mijn (zijn?) plek gelijk weer in.

  Ik kwam naast haar hoofd geknield. Ze pijpte mij even terwijl ik zag dat hij zijn pik achter haar venusheuvel terug in haar onderbuik schoof. Hij bleef op zijn enkels zitten en begon haar weer te neuken.
   
 19. Winston20

  Winston20 New Member

  Ongetwijfeld geinspireerd door mijn falen pakte haar haar nu steviger dan net. Marian stopte daarom met pijpen en concentreerde zich op het opvangen van zijn stoten. Hij neukte haar zowat door het matras heen! Ze kreunde en zuchtte zo hard dat het Jeroen’s huisgenoten bijna niet kon ontgaan wat er gaande was… Ik had Marian nog nooit zo geil gezien… Hij neukte haar dan ook zo diep en in een tempo dat ik nooit zou kunnen volhouden.

  Hij kwam voluit over haar heen liggen. Hij tongzoende haar waardoor haar gekreun werd gesmoord…

  Allemachtig… Ik begon me af te vragen of ze bij hem zou klaarkomen!

  Ja!!

  Ze trok haar rug hol, en riep “oh toe, oh toe, oh ja, toe….” De kamer was vol gevuld met sexgeluiden…

  Met zwaar gemengde gevoelens zag ik Marian intens bij hem klaarkomen. Schokkend en schuddend werd ze overspoeld door golven an genot.

  Ja… ik had dit ook dan wel gewild maar ze kwam wel heel gemakkelijk van hem klaar… En zo heftig ook… Zo kende ik haar niet. Als ze al klaarkwam dan was ze meestal vrij bescheiden.

  Kort daarna bereikte hij ook zijn grens....

  “Ohh... Ik kom…” hijgde hij.

  Hij zat nog op het punt waarop hij nog zou kunnen stoppen. Ik denk dat hij onze bevestiging zocht of hij mocht doorgaan. Hij had immers geen condoom om. Dat was niet eens ter sprake gekomen…. Ik was te beduusd om te reageren. Marian bleef nu rustig onder hem liggen, in afwachting van het het moment dat ze (eindelijk) door hem volgespoten zou worden.

  Hij vatte het uitblijven van onze reactie als goedkeuring op. Hij voerde zijn tempo weer op, neukte haar heel stevig en… toen was hij zo ver…

  Hij stootte een keer heel diep in haar, sloeg een slag over en gromde… Volgens mij was dat het moment dat hij zijn eerste scheut sperma in haar lieve buik spoot…. Vier, vijf.. zes scheuten volgden denk ik.

  Eigenlijk was er niet eens zoveel te zien maar voor Marian en mij was dit een heel speciaal moment. Want eindelijk kreeg ze zijn sperma in haar buik… Eindelijk weer… Dit was hoe het hoorde… Ze had destijds Jeroen over mij moeten kiezen… Dit maakte het weer goed… In elk geval voor nu…

  Even leek aan zijn orgasme geen eind te komen maar uiteindelijk stopte hij dan toch. Hij bleef nog even op haar liggen om bij te komen.
   
 20. Winston20

  Winston20 New Member

  Help, wie reageert?
   

Share This Page